Wat is betoncoating?

betoncoating

Betoncoating is een erg handige manier om de afwerking voor vloeren goed en netjes te houden. Voorbeelden waar je betoncoating vaak ziet zijn garages, werkplekken, kelders, magazijnen en scholen. Het is een duurzaam vloersysteem dat wordt gevormd door een laag bovenop de vloer, die gemaakt is van een mix van hoogwaardige harsen. Hierdoor krijg je een harde laag bovenop je vloer. Het is extra handig wanneer je vloer sterk moet zijn en tegen een stootje moet kunnen. Daarnaast is betoncoating ook goed tegen chemicaliën, vocht en zuren. Hierdoor is betoncoating uitermate geschikt waar veel met deze bovengenoemde factoren om wordt gegaan. Als je je vloer wilt coaten voor een betere bescherming, is dat al een goed punt om te doen! Vloercoating specialisten betonreparatie.nu kunnen jou hier zeker mee helpen. Zij hebben al jaren ervaring met het coaten van onder andere vloeren.

Betoncoating

Wil je een nieuwe vloer voor bijvoorbeeld je balkon of galerij? Betonreparatie is gespecialiseerd in betoncoating voor dit soort ruimtes. Zij vinden dat er veel aandacht besteedt moet worden aan de ondergrond en hoe de coating wordt aangebracht. Oude vloeren moeten vrij zijn van vervelende stoffen zoals vetten, vocht, chemicaliën of oude laklagen. Wanneer je rekening houdt met al deze factoren, zijn de prijzen natuurlijk ook vaak erg verschillend. Dit komt omdat de ene situatie meer aandacht nodig heeft dan de andere. Betonreparatie doet niet alleen kleine of juist alleen grote projecten, nee, zij zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo kan je er zeker van zijn dat je kwaliteit krijgt voor het geld wat je betaalt.

Betonreparatie

Voordat je beton een coat kan krijgen moet je ervoor zorgen dat je beton natuurlijk in een goede conditie is. Zitten er bijvoorbeeld scheuren of roestplekken in je beton? Dan kan het erg lastig worden om zo’n vloer te coaten. Hierdoor zou je dit beton eerst moeten repareren, niet alleen zodat je daarna je vloer kan coaten, maar ook om een aantal andere redenen. Als eerste is het niet veilig. Wanneer er veel scheuren zitten in je beton, is dat een indicatie dat er veel water in je beton zit, wat ervoor gaat zorgen dat je beton gaat afbrokkelen. Hierdoor komen er steeds meer scheuren en meer roestplekken, deze roestplekken zijn ook nog eens extreem lastig om schoon te maken, dat wil je dus voorkomen! Als tweede is het geen net gezicht, wanneer een bedrijf bij je langs komt voor een gesprek, zullen ze niet onder de indruk van je zijn wanneer je muur of vloer onder de scheuren en roestplekken zitten.

Betonreparatie.nu

Maak je geen zorgen! Ju kunt altijd contact opnemen met betonreparatie.nu. Ook voor andere problemen hebben zij een oplossing. Zo maken zij de roestplekken schoon in je muren of vloeren, repareren ze de scheuren of vervangen ze gedeeltes van de muur of vloer wanneer dit nodig is. Ook wanneer je niet zeker weet wat er moet gebeuren is dit niet erg, zij doen altijd eerst een inspectie zodat jij weet waar je aan toe bent, en zij ook.

Bouwking Redactie
Wij schrijven veel en graag over uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Klussen die we, soms met enige sturing, zelf kunnen verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top