Dit doet een makelaar Gorinchem

makelaar-gorinchem

Ben je op zoek naar een makelaar Gorinchem? Dan moet je gaan kijken wat er allemaal mogelijk is. Hierbij begint het al met wat je allemaal kunt verwachten van een makelaar. De precieze werkzaamheden zijn namelijk vaak niet duidelijk voor mensen. Daarnaast zijn er verschillende makelaars die jou zouden kunnen helpen. Een van deze makelaars is Hofstede Makelaardij. Maar wat zijn nou de taken van een makelaar en hoe kun je deze het beste in gaan zetten voor jouw (toekomstige) woning? Onderstaande informatie moet jou meer kennis gaan geven op het gebied van deze werkzaamheden, zodat je zelf een afspraak kunt maken.

Een makelaar in Gorinchem voor de verkoop

Een makelaar in Gorinchem heeft veel verschillende taken. Je kunt deze namelijk inschakelen voor de verkoop van de huidige woning, maar ook voor de aankoop van een nieuwe woning. Hierdoor gaan de taken sterk uiteenlopen. Voor de verkoop van jouw woning zal de makelaar bijvoorbeeld gaan kijken met een taxateur hoeveel de woning waard is en welke vraagprijs hieraan gekoppeld kan worden. Ook moet de woning dan op de markt aangeboden worden. Dit kan de makelaar ook allemaal voor jou doen en degene weet precies met welke advertentie de juiste doelgroep aangetrokken gaat worden.

Alle documenten naar behoren opgesteld

Een makelaar in Gorinchem zal hierbij ook zorgen dat er goede foto’s bij de advertentie komen te staan. Tevens worden de bezichtigingen door de makelaar uitgevoerd. Je hoeft zelf niet meer thuis te zijn en het gaat jou niet veel extra tijd meer kosten. Daarnaast zullen alle juridische en administratieve zaken voor jou uitgevoerd worden. Zelfs als jij dus geen verstand hebt van de verkoop van een woning, kun je alsnog alles op de juiste manier opgesteld hebben. Hierdoor zal de verkoop legitiem gemaakt worden.

Een huis naar wens krijgen

De makelaar in Gorinchem kan jou ook helpen bij de aankoop van een woning. Hierbij wordt er net op een andere manier geholpen dan bij de verkoop. De makelaar gaat dan met jou zitten om jouw wensen door te spreken. Denk hierbij aan de regio, de grootte van de woning en andere specificaties waar de woning aan moet voldoen. Van hieruit zullen er een aantal woningen voorgelegd worden, waar je eventueel een bezichtiging in kunt gaan plannen. De makelaar zal dan meegaan naar het huis, zodat je er zeker van bent dat overal op gelet gaat worden. 

Geen verrassingen meer bij verhuizing

Het maakt niet uit waar je een makelaar in Gorinchem voor in gaat schakelen, hij zal altijd opletten of het huis goed is. Zo zal er bijvoorbeeld ook gekeken worden naar het bouwtechnisch rapport. Hiermee heb je een goed overzicht van wel onderhoud er nog uitgevoerd moet worden, waardoor je ook weet hoeveel extra kosten erbij komen kijken. Voor jou kan dit grote verrassingen gaan schelen. Door een makelaar in de arm te nemen heb je dus altijd voldoende voordelen te behalen en kun je uiteindelijk met een gerust hart gaan verhuizen naar jouw nieuwe woning.

Hofstede Makelaardij doet er alles aan om je droomwoning te (ver)kopen!

Bouwking Redactie
Wij schrijven veel en graag over uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Klussen die we, soms met enige sturing, zelf kunnen verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top