Een verhuizing vraagt een goede voorbereiding

verhuizing

Je gaat verhuizen. Spannend, maar wel onwijs leuk! Weet je al precies hoe je alles gaat aanpakken en regelen of heb je echt werkelijk geen idee hoe of wat? Een verhuizing op zich is al chaotisch genoeg en daarom is een goede voorbereiding al vaak het halve werk!

Begin zo vroeg mogelijk

Om een verhuizing goed te laten verlopen, is het belangrijk om op tijd te beginnen met een aantal dingen zoals inpakken of inventariseren over wat je nodig hebt en dus nog moet kopen of huren. Begin in ieder geval met de spullen in te pakken die je voorlopig toch niet nodig hebt zoals boeken of films. Wees ook kritisch, wat je de afgelopen 10 jaar niet gebruikt hebt ga je dat de aankomende 10 jaar wel gebruiken? Misschien kun je dit soort spullen dan brengen naar een tweedehandswinkel en anders kun je altijd weggooien of aan iemand anders geven. 

Jou ideale verhuisbedrijf

Wanneer je hulp bij het verhuizen nodig hebt, niet alleen van vrienden en familie, maar ook van een verhuisbedrijf, is het belangrijk om een verhuisteam te regelen. Zoek er eentje die flexibel is, goed in het vak en niet al te duur. Een verhuizing kost al zoveel geld. Wanneer jij een keuze hebt gemaakt, kom je wellicht uit bij Studentverhuisservice, voor een studentenprijsje zetten zij jou en jouw spullen over in je volgende woning. Zij verhuizen in allerlei verschillende steden, dus ook bij jou in de buurt. Verhuisbedrijf Laren biedt jou de kans om altijd te helpen met het verhuizen wanneer het jou uitkomt. Zo zijn ze niet alleen goedkoop, maar ook altijd beschikbaar en doen zij zelfs spoed verhuizingen wanneer jij niet langer in je huis kunt blijven en dus eigenlijk al gelijk over moet. 

Verhuischecklist

Een ideaal iets voor wanneer je gaat verhuizen is de verhuischecklist. Hierop staan allemaal dingetjes waarbij je aan moet denken voor, tijdens en na het verhuizen. Vaak zijn het zakelijke dingen zoals je woning verkopen of de huur ervan opzeggen. Maar het kunnen ook dingetjes zijn zoals hulp vragen aan familie en vrienden of wanneer je je spullen in gaat pakken of schoonmaken. In deze checklist kun je altijd alles afvinken wanneer je iets gedaan hebt en zo heb jij alles duidelijk op een rijtje wat je nog moet doen zonder dat je er al te veel stress van krijgt.

Bouwking Redactie
Wij schrijven veel en graag over uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Klussen die we, soms met enige sturing, zelf kunnen verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top