Waar kun je een palletwagen voor gebruiken?

palletwagen

Een palletwagen, ook wel een pompwagen of transpallet genoemd, is een transportmiddel. Deze wordt vaak met de hand bediend en wordt ook vaak gebruikt voor het verplaatsen van goederen op pallets. Het apparaat wordt voornamelijk gebruikt in magazijnen en in vrachtwagens. Ook zie je ze vaak in logistieke bedrijven. De maximale hoogte waarop een palletwagen opereert en middelen omhoog kan tillen is rond de 15cm. Het is dus niet geschikt om goederen te stapelen. Hiervoor kan je beter een vorkheftruck gebruiken. Het voordeel van een palletwagen is dat je erg veel gewicht kan tillen zonder veel moeite te doen. Daarnaast heb je ook elektrische palletwagens, deze wordt voor of achter de palletwagen lopend bestuurd. Deze elektrische palletwagens kunnen vaak ook meer gewicht tillen dan een standaard palletwagen. De standaardafmeting van een palletwagen is 115×54 cm.

Djaky

Djaky verkoopt elektrische en niet elektrische palletwagens. Daarnaast verkopen en produceren ze ultrasone homogenisatoren, ultrasone desinfectiemiddelen, ultrasone vloeistoffen en zandstraalcabines. Dit werk doen ze al sinds 1983. De collectie van Djaky bestaat uit altijd professionele en hoogwaardige materialen. Zij zullen dan ook te allen tijde op zoek gaan naar een oplossing voor jouw probleem, op een zo professioneel mogelijke manier. Ze beschikken kennis over de markt waar ze in werken omdat ze dit werk al meerdere jaren uitvoeren en dus erg ervaren zijn. Daarnaast zijn de klanten die een dienst of product hebben besteld bij het bedrijf erg te spreken over Djaky. Ze komen eigenlijk altijd terug.

Palletwagen

Ben je op zoek naar zo’n elektrische of standaard palletwagen? Djaky verkoopt meerdere soorten en maten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een lange palletwagen of een korte standaard pompwagen? Als je op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare handpalletwagen van gelakt staal voor intern- en extern goederentransport, dan zit je dus goed bij Djaky! De palletwagens zijn niet alleen van goede duurzame kwaliteit, maar zijn ook nog eens geweldig geprijsd en gebouwd volgens Duitse stiptheid. Deze palletwagens voldoen daarom aan de meest voorkomende klanteisen. Weet je alleen nog niet zeker welke palletwagen je moet hebben, of weet je nog niet eens wat jouw wensen zijn? Dan kan je altijd een vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Dat kan fysiek op kantoor, maar ook via de telefoon of de mail.

Palletwagen met weegschaal

Heb je geen standaard palletwagen nodig, maar een palletwagen met een weegschaal? De palletwagens met weegschaal van Djaky combineren transporteigenschappen op een betrouwbare en uitstekende manier. Deze elektrische palletwagens geven altijd een goede meting met een nauwkeurigheid van 0,1%- 0,2%. Hierdoor ben je dus verzekert van een extreem goed resultaat. De weegschalen zijn gemaakt met Duitse kwaliteit en zijn altijd voor een lage prijs te koop in de webshop. Zo heb je al een palletwagen met een weegschaal voor €860 inclusief btw. Deze heeft een nauwkeurigheid van 0,2% en kan een gewicht aan van ongeveer 2000kg. Ook handig om te weten is dat als je hem vandaag besteld, je hem morgen al in huis hebt!

Bouwking Redactie
Wij schrijven veel en graag over uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Klussen die we, soms met enige sturing, zelf kunnen verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top