Waarvoor kun je een heftruck inzetten?

heftruck

Wanneer je in de transport werkt, is een heftruck een onmisbaar onderdeel van het logistieke proces. Dit voertuig zorgt ervoor dat de pallets met producten uit de vrachtwagens worden gehaald. De heftrucks zorgen er ook voor dat de producten naar de magazijnen en stellingen worden gebracht. Dit maakt een heftruck dus erg handig en ook kostbaar. Heftrucks worden ingedeeld voor een maximum gewicht en voorwaarts zwaartepunt. Deze informatie kan je vaak vinden op de website van de fabrikant. In een normale werkomgeving hebben heftrucks een laadcapaciteit van 1 tot 5 ton. Het besturen van een heftruck is dus meer dan alleen het heffen en zakken van de vorken, er zijn nog een stuk meer mogelijkheden. Zo heb je heftrucks met een elektrische motor en een verbrandingsmotor. Een elektrische is vaak duurder dan één met een verbrandingsmotor. Ook kan je een nieuwe of een gebruikte heftruck kopen, hierbij is een nieuwe natuurlijk duurder dan een gebruikte. Heftrucks worden dus voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van goederen in een magazijn of een andere logistiek bedrijf.

Heftruckdiscounter

Wanneer je een gebruikte heftruck wilt kopen ben je bij heftruckdiscounter aan het juiste adres. Dit is een webshop waar je gebruikte heftrucks, stapelaars en palletwagens kan kopen. Je kan kiezen uit verschillende heftrucks met een verschillend laadgewicht en motor. Je kan zelf de keuze maken welk pakket je wilt. De heftrucks zijn altijd voorzien van garantie en een veiligheidskeurmerk. De producten van Heftruckdiscounter zijn altijd leverbaar en worden geleverd vanuit eigen beheer. Hierdoor kunnen ze een zeer snelle levering beloven! Dit is natuurlijk hartstikke fijn wanneer je het product snel nodig hebt, of gewoon niet kan wachten totdat het er is! Alle producten zijn in goede staat, zowel mechanisch als visueel. Ze worden gecontroleerd door monteurs die werken voor Heftruckdiscounter, hierdoor kan je er van uit gaan dat ze altijd veilig zijn en goed werken.

Tweedehands heftruck

Een tweedehands heftruck is dé oplossing om je kosten laag te houden. Dit kan soms honderden of zelfs duizenden euro’s schelen! Een heftruck kopen is natuurlijk een grote investering. Een heftruck gaat immers langer mee dan een heel mensenleven! Let hierbij wel op een aantal dingen wanneer je gaat kijken naar een gebruikte heftruck. Heeft het een CE-markering? In Nederland moet een heftruck altijd voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat de machine voldoet aan de regels die in Europa gelden op het gebied van gezondheid, milieu en veiligheid. Daarnaast moet je ook altijd letten op technische aspecten en keuringen. Er worden strenge eisen gesteld aan heftrucks die in Europa worden verkocht en ook aan de bedrijven die ze maken, dus zorg er altijd voor dat je dit controleert. Gelukkig kan je er bij Heftruckdiscounter van op aan dat deze altijd worden nagekeken en de regels altijd nageleefd worden. Ze hebben oog voor detail en zullen alleen producten verkopen die van een hoge kwalitatieve waarde zijn. Aarzel dus niet om voor je bedrijf een heftruck te kopen!

Bouwking Redactie
Wij schrijven veel en graag over uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Klussen die we, soms met enige sturing, zelf kunnen verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top