Wat doet een spiegellasser?

spiegellasser

Een spiegellasser is iemand die spiegellast. Spiegellassen wordt gebruikt bij het verbinden van stukken kunststof. Door middel van verhitting worden de kunststof stukken vloeibaar. Op deze manier versmelten de stukken met elkaar. De stukken worden bij elkaar gehouden door een plaat die druk uitoefent. Door versmelting ontstaat er één geheel. Na het proces van verhitting koelt het product weer af. Zo ontstaat er een stevige verbinding.

Waar kun je spiegellassen voor gebruiken

In principe kun je elk materiaal wat door verhitting vloeibaar wordt gebruiken bij het spiegellassen. Een spiegellasser kan zowel kleine als grote producten spiegellassen. Het lassen van kunststof buizen is hiervan een goed voorbeeld. Ook is het lassen van leidingen en platen mogelijk. De procestijden hangen af van het materiaal en de grote van het product.

De voordelen van spiegellassen

Almond is enthousiast over het spiegellassen. Er zijn namelijk een aantal voordelen die een spiegellasmachine met zich mee brengt. Zo heb je bij het gebruik van een spiegellasmachine geen lasdraad nodig. Daarnaast is de machine ook milieuvriendelijk. Dit komt omdat er tijdens het proces bijna geen schadelijke damp of rook vrijkomt. Kortom; een spiegellasmachine is een praktische en duurzame machine. 

Aanbod bij Almond

Bij Almond vind je een ruim aanbod aan spiegellasmachines. De machines zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je de machine kiezen die het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden. Ons aanbod vind je op onze website in de webshop. Wil jij graag weten welke machine wij jou zouden aanraden? Wil jij ons professioneel advies? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Bouwking Redactie
Wij schrijven veel en graag over uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Klussen die we, soms met enige sturing, zelf kunnen verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top