Dé 5 tafel trends van 2021

tafel

Plannen om je hele interieur te veranderen of te vernieuwen? Dan heb je dus ook wellicht een nieuwe tafel nodig. Dit kan lastig zijn om een mooie uit te kiezen aangezien er onwijs veel mooie tafels zijn die je wellicht allemaal wel aanspreken. Toch moet je een keuze maken, want ja, je kunt niet elke week verwisselen van tafel. In deze blog komen wat tafels naar voren die nu trending zijn, anno 2021. Als je dit leest, maakt het je misschien iets minder lastig om een nieuwe tafel uit te kiezen. Wordt je door deze trends te lezen nog niet echt geroepen om zo’n tafel te kopen? Wellicht helpt het je dan om een beeld erbij te krijgen door bijvoorbeeld te kijken op sites als Mister Tafel.

Trends

Ook in 2021 zijn er weer verschillende trends, ook als het gaat om tafels. Nieuwe meubels? Dan hoort daar ook een nieuwe tafel bij. De tafels die nu trending zijn, zijn vooral tafels met ronde of ovale vormen. Deze tafels zie je steeds vaker in verschillende woningen in plaats van de grote vierkante tafels die er eerst altijd stonden. De ronde vormen zijn namelijk meer artistiek dan de vierkante. Maar wat zijn dan nu dé 5 tafel trends en waar kun jij ze snel en makkelijk krijgen?

5 verschillende tafels

De echte trends op het gebied van tafels waarbij het niet uitmaakt of het nou eettafels, salontafels of bijzettafels zijn. Staan hieronder overzichtelijk in een rijtje;

  • een ronde tafel
  • een ovale tafel
  • een tafel met een spinpoot 
  • een tafel met slanke vormen 
  • een visgraat tafel

Dus wil jij nou ook zo’n mooie trending tafel wat past in jouw nieuwe interieur? Zoek iets uit wat jou aanspreekt en bestel het snel en gemakkelijk bij Mister Tafel. Zij bieden namelijk een ruime keuze aan tafels, maar ook kun je verschillende tafelpoten combineren met verschillende tafelbladen. Zo is het voor jou als klant makkelijk om een tafel samen te stellen wanneer je de standaard uitvoeringen niet echt iets vind.

Bouwking Redactie
Wij schrijven veel en graag over uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Klussen die we, soms met enige sturing, zelf kunnen verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top