De voordelen van een Velux dakraam

Een Velux dakraam is een klassieke en degelijke oplossing om licht en lucht te krijgen op de zolderverdieping. Een Velux dakraam is dan ook het perfecte alternatief voor al wie op een vlotte manier daglicht en verluchting wil integreren.

Een Velux dakraam is makkelijk te plaatsen

Ben je van plan om de zolderverdieping van je woning te transformeren in een aangename woon-, werk- of slaapruimte? Dan heb je uiteraard verluchting en voldoende daglicht nodig. Dan is een Velux dakraam de ideale oplossing om de zolderruimte gebruiksklaar te maken. Geen ingewikkelde plaatsingsvereisten, maar gewoon een opening in het dak volstaat om het Velux dakraam te plaatsen. De dakvensters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor het een gebruiksklare oplossing is voor de handige doe-het-zelver of de vakman die je inhuurt altijd de geschikte maat ter beschikking heeft voor jouw dakraam.

Velux dakraam is hoogwaardig en gebruiksvriendelijk

Kies je voor een Velux dakraam? Dan ga je voor een hoogwaardige oplossing die bovendien uiterst gebruiksvriendelijk is. De dakramen zijn -afhankelijk van het type- op verschillende manieren te openen. Zo zijn er verschillende types die je naar binnen kunt kantelen waardoor het zeer gemakkelijk is om het dakraam te reinigen.

Je hebt ook de keuze tussen een aantal praktische opties om je Velux dakraam nog gebruiksvriendelijker te maken. Zo kun je een verduisterende screen laten installeren die de zolderruimte voldoende donker maakt. Een andere optie is de bijkomende plaatsing van Velux rolluiken met dezelfde afmeting als het Velux dakraam. Die rolluiken sluiten het daglicht volledig buiten en houden warmte in de winter langer binnen en in de zomer langer buiten. Bovendien werken de rolluiken ook geluiddempend. Handig wanneer het stortregent en je dus niet gestoord wordt in je slaap.

Ontdek alle troeven van een Velux dakraam

Benieuwd naar de vele voordelen die een Velux dakraam jou biedt? Check dan snel de mogelijkheden voor jouw zolderruimte!

Bouwking Redactie
Wij schrijven veel en graag over uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Klussen die we, soms met enige sturing, zelf kunnen verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top